wandelvakanties

De mooiste wandelvakanties

Reclame

Wandelvakantie Azoren

De Azoren midden in de Atlantische Oceaan zijn een prachtige vakantiebestemming voor een indrukwekkende wandelvakantie. De groene eilanden zijn een prachtbestemming voor wandelaars. Niet zo gek, want het buitenleven is werkelijk geweldig. En zijn er ruim zestig fraai onderhouden routes genaamd Trails. De officiële wandelpaden zijn uitgezet door de rijke en verbazingwekkende natuur. De wandelpaden zijn geschikt voor meerdere niveaus. Als je nu vaak de wandelschoenen aantrekt op de Adembenemende Archipel kan iedere avonturier prachtig wandelen.

Landschappen

Hike langs vulkanische landschappen en watervallen. Ontdek alles over wandelen op de azoren, unieke wandeltrails en de mooiste wandelvakanties.

Azoren Trails - Veilige en prachtige wandelroutes

Op de Archipel vind je wel vijftig Trials. Trails zijn officiële wandelroutes. Het is een netwerk van veilige wandelpaden. De routes om te wandelen zijn in elkaar gezet door de lokale vvv. De wandelpaden gaan langs alle trekpleister. De paden zijn er in meerdere moeilijkheidsgraden. Om die reden is er voor elke wandelaar een passende wandelroute. Samengevat de Azoren zijn een mooi reisdoel voor een wandelvakantie.